Végre elérhető lett  a mai napon magyar kiosztással is, így nem volt más dolgunk irány a disztribútor! A forgalmazó nagykernél elsőként vettük ma át és gyorsán rá is vettem magam. Tartozékként említésre méltó, hogy kapunk hozzá egy billentyű kiszedő eszközt ezen felül a szokásos papírokat és egy adag Spirit of Gamer matricát kapunk.

Az ára meglehetősen alacsony de mégis sikerült egy mechanikus billentyűzetet adniuk, ezért a “csekély” összegért. A kapcsolókat tekintve victory brown switcheket kapott amik jelen esetben 60 grammos nyomáserőt igényelnek. A billentyűút 4mm  a  billentyűérzékelés 2mm-nél történik. Meglehetősen kellemes hangja van szolidan “csattog” és teszi a dolgát. Világítása soronként egy színű leddel történik ami zseniális fényjátékkal lett kombinálva.

Brown

A formavilág letisztult és egyszerű, a kevesebb néha több alapon. Pontosan olyan mint amire hivatott se több, se kevesebb.

10 előre programozott világítás üzemmóddal rendelkezik és 8 előre programozott gamer funkcióval annak függvényében mit szeretnénk vele játszani. Üzemmódok váltása gyerekjáték FN + Insert a világításokat illetve FN + 1-8ig a gamer gomb kiosztásokat állíthatjuk vele. Mégis a leghihetetlenebb az egészben, hogy még a gombvilágítás animációjának a sebességét is tudjuk állítani a szokásos fényerőn kívül. Ezen felül akit zavar a windows  gomb hardveresen tiltható,  az FN+WIN gomb megnyomásával.
Természetesen ezeken felül még rengeteg gomb feature van ami a dobozban mellékelt leírásban megtalálható.

Gomb üzemmódok

A számtalan előnye mellett részemről 2 hátrányt azért megemlítenék. Nos elsőnek talán azt, hogy a space billentyű lenyomása szinte 100% nem 60gr-os nyomáserőt igényel, érezetre azt mondanám kb. 85gr körül lehet ami elég nagy eltérés. a Másik, hogy soronként egyszínű ledek vannak tehát nem true RGB továbbra sem.

Ár tekintetében a kereskedelmi forgalomban kb. 12-13.000ft körül lesz elérhető. Ami azért elég kellemesnek mondható tudván mire képes a “szörnyeteg”.

Ár/Érték: 10/10 pont
Értékelés 10/8.5 pont

Világítás teszt.

Vélemény, hozzászólás?