A Spirit Of Gamer XGP Wireless fekete-piros vezeték nélküli kontroller kényelmes használatot, rezgő visszajelzést, és számos más funkciót nyújt Windows-on, és Playstation 3-on. A kontroller egyhuzamban 12 órán át használható, és töltési ideje mindössze 2-3 óra. Első tapintásra teljesen prémium élményt nyújt és el sem akarod hinni, hogy nem egy prémium gear gyártó cég termékét fogod a kezedben. Használata gyakorlatilag senkinek nem okozhat gondot hiszen csak egy USB-s plug&play 2,4Ghz-es sticket kell csatlakoztatni gépünkhöz, bekapcsolni a feltöltött konkrollert az alján lévő kapcsolóval és uccu neki.

MŰSZAKI ADATOK

Tökéletes forma

•  RF 2.4GHz kapcsolat, hatótávolsága 8 méter.

•  Lithium Polymer akkumulátor 600mAh, akár 12 óra üzemidővel

•  A töltési idő 2-3 óra

•  analóg botkormány (joy) 360 °, excentrikus és kényelmes

•  ultra pontos joystick mozgás

•  Speciális funkció “Rapid Fire” [Turbo]

•  Dupla vibra motor, a maximális élményért

•  Kompatibilitás: PlayStation 3 és Windows XP-től Windows 10-ig

•  LED-kijelzők 

•  Nano USB vevőegység

Sok sok óra játékon keresztül sem éreztem, hogy valami nem stimmel vele, minden jól és flottul működöt ahogy a nagykönyvben meg van írva. A válaszidő is kiváló révén, hogy vezeték nélküli nem igazán gamer de eddig jól vizsgázott szakadozásnak, akadozásnak jele nincs a 8 métert is hozza sík akadálymentes térben. A gumírozott felső réteg gyűjti a zsíros ujjlenyomatot így az kevésbé lesz esztétikus hosszú távon és hát mivel gumírozás az majd csak idővel fog kiderülni, hogy mennyire válik le majd a felületről és kezd el lehámlani, reméljük ez nem fog bekövetkezni mert vélhetően minőségi lett az anyagválasztás. Az üzemidő is szűken de jól teljesült tehát azzal sem volt gond. A termékre a gyártó 2év garanciát vállal és a beépített akku esetén válik érdekessé a dolog. Normál esetben veszek bele új tölthető akkut (elemet) és kicserélem de neki beépített van így még véletlenül sem nyúlhatunk hozzá otthon ha meg kívánjuk tartani a gyári garanciát. Tehát akku hiba esetén vissza gariba és kapsz egy újat.

Kulturált és meggyőző megjelenés

Amit nem tudtam hova tenni, hogy a jobbkézre eső 4 gomb miért olyan piktogramokat kapott amilyet kapott.? A piktogramok a sony kontrollerekére hajaz míg a joystickek elrendezése az xboxra. Ember legyen a talpán aki mindkét cégtől emelt ötletet, felhasználta egy saját termékben és működik. Kinézetre igazi gamernek mondható kütyüt kapunk ami bőven hozza az elvártat sőt még többet is.
A piaci új ára jelenleg 7500ft körül mozog ami szerintem kifejezetten kellemesnek mondható azért amit kapunk.

Vélemény, hozzászólás?