Intel Z390 AORUS alaplap 12-fázisú Digitális VRM-mel, csavarozott hűtőbordákkal, RGB Fusion, Dupla M.2 foglalat egy Thermal Guarddal, Intel® GbE LAN vezérlő cFosSpeeddel, Előlapi USB 3.1 Gen1 Type-C™

 • Támogatja a 9. és 8. Generációs Intel® Core™ Processzorokat
 • Duplacsatornás nem-ECC-s, puffereletlen DDR4, 4 DIMM foglalat
 • Intel® Optane™ Memory-támogatás
 • 12+1-fázisú Digitális VRM-megoldás DrMOS-szal
 • Fejlett hűtőrendszer csavarozott hűtőbordákkal
 • ALC1220-VB Enhance 114dB(hátlapi)/ 110dB(előlapi) SNR mikrofon kimeneteken, WIMA Audio Kondenzátorok
 • Intel® Gigabit LAN vezérlő cFosSpeeddel
 • RGB FUSION Multi-Zónás LED Light Show Dizájnnal, támogatja a címezhető LED & RGB LED-szalagokat
 • Smart Fan 5 több hőérzékelővel, Hybrid Fan csatlakozókkal és FAN STOP technológiával
 • Előlapi USB 3.1 Gen 1 Type-C™ csatlakozó
 • Dupla Ultra-Fast M.2 PCIe Gen3 x4 interfésszel
 • CEC 2019-Ready, Spórolj a fogyasztással egy kattintásra

AORUS M.2 Thermal Guard hűtésGIGABYTE Ultra-hatékony M.2 Thermal GuardA tartósság és strapabíróság szem előtt tartásával a GIGABYTE egyedi hűtési megoldást kínál az M.2 meghajtók számára a Thermal Guard személyében. Az M.2 Thermal Guard megakadályozza az SSD-k túlmelegedése esetén fellépő lassítást (throttling), illetve segít csökkenteni és eloszlatni a hőt az egyszerűbb rendszerhűtés érdekében.Sebesség alakulása a hőmérséklet emelkedésével (Thermal Throttling)

ALC1220-VB Immersive Gaming ViBesA legújabb Realtek High-End HD Audio KodekAz ALC1220 120dB(A) SNR HD Audio Smart Headphone Amp erősítővel automatikusan felismeri a fej-/fülhallgató impedanciáját, így meggátolja az alacsony hangerőt és a torzítást is. 
Az új VB-sorozatú audiovezérlővel streameld a hangod a világ bármely pontjára eddig nem tapasztalt tisztasággal, akár a hátsó, akár az első mikrofonbemenetet használva (SNR akár 110/114dB(A).

Nincs több zavaró tényező

a játék-chat közbenAz előlapi, széles dinamikatartományú mikrofonbemenet segítségével a játékosok kristálytiszta hangon szólalhatnak meg. Nincsen több félreértett parancs, nincs többé olyan baki, hogy a GO! GO! GO! felkiáltást valaki NO! NO! NO!-nak értse.Csúcsminőségű WIMA & Audio kondenzátorok

Az AORUS alaplapok ötvözik a Hi-Fi-kategóriás WIMA FKP2 kondenzátorok és csúcsminőségű audio kondenzátorok jó tulajdonságait. Az audio kondenzátorok profi hangberendezésekben használtak, amelyek fejlett technológiára épülnek, hogy gazdag hangzást nyújtsanak különösen a mély basszusok és tiszta magasak terén. A WIMA FKP2 kondenzátorok előszeretettel használt komponensei a prémium Hi-Fi eszközöknek. Az AORUS exkluzív AMP-UP Audio technológiájával kombinálva ez a rendszer ideális alaplapi hangmodul még az audiofilek számára is.

CSÚCSTELJESÍTMÉNYOPTANE-nel


Természetesen a Z390 AORUS platformok támogatják az Intel legújabb Optane technológiáját. Az Optane javítja a tárolási sebességet úgy, hogy gyorsítótárként funkcionál, ezzel a felhasználók a hagyományos HDD-hez képest sokkal jobb sebességet élvezhetnek.

Intel® GbE LAN cFosSpeed Internet Accelerator megoldással

Az Intel® GbE LAN funkcióit egészíti ki a cFosSpeed, egy hálózati forgalmat kezelő alkalmazás, amely segít a hálózati késleltetés javításában és az alacsony ping megtartásában, hogy gépünk gyorsabban és jobban reagálhasson a zsúfolt LAN környezetben.

RGB Fusion 

Az AORUS alaplapoknál az RGB Fusion még jobb a digitális LED-ekkel. Az RGB Fusion a felhasználók számára lehetővé teszi a fedélzeti RGB és külső RGB / Digitális LED-szalagok vezérlését a PC-vel. Immáron a színekkel és mintákkal is feldobhatjuk gépünk dizájnját, ugyanis az RGB Fusion a Z390 AORUS alaplapokon digitális LED-támogatással bővült. A külső digitális LED-szalagokkal*, ahol minden LED egyesével, külön-külön digitálisan címezhető, a felhasználók még több mintát, stílust és megvilágítást próbálhatnak ki. 

Az AORUS alaplapok 5V vagy 12V digitális LED-szalagokat és akár 300 LED-es csíkot is támogatnak. Az RGB Fusion a digitális LED-ekhez új mintákat és különböző sebességfokozatokat tartalmaz, amelyeket hamarosan újabbak követnek.* A digitális LED-ek csak a kiválasztott alaplapoknál, külső LED szalagoknál érhetők el. LED-szalag, digitális LED szalag a megvásárláskor nem része az alaplap kiegészítőinek.

Többzónás megvilágításMostantól minden eddiginél több LED-beállítási lehetőséget kapnak a felhasználók, hogy valóban a saját igényeikhez, ízlésükhöz igazítsák gépüket. A teljes RGB-támogatással és újratervezett RGB Fusion applikációval úgy fog ragyogni PC-d, mint még soha előtte.

Vélemény, hozzászólás?