A GIGABYTE Bemutatja Új Gaming Sorozatú Monitorait

Harcra Fel! A hosszas várakozásnak ezennel vége – megérkeztek az Új Monitorok!

Tajpej, Tajvan, 2020. április 23. – A GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., az alaplapok és a grafikus kártyák egyik vezető gyártója örömmel jelenti be, hogy elkészült új játékmonitor-sorozatával, a GIGABYTE gaming családdal. Az idei a CES-en bemutatott sorozatot nagy érdeklődés övezte és rengetegen kérdezték, hogy mikor jelenik meg végre az új széria a piacokon is. A GIGABYTE gaming sorozat a gyártó AORUS prémium gaming márkájától örökölte a legjobb funkciókat, hardverspecifikációkat és megoldásokat, hogy ezáltal fantasztikus játékélményt nyújthasson a gamereknek. A GIGABYTE gaming sorozatú monitorai kiváló tulajdonságú panellel szereltek, amelyek csodálatos képminőséget adnak, emellett ívelt- és síkkijelzős változatban is elérhetők többféle méretben is, hogy minden gamer megtalálja a számára ideális modellt.


Kívül-belül szépség

A GIGABYTE fontosnak tartja egyaránt a külső megjelenést és a belső értékeket. A GIGABYTE gaming sorozat megjelenése jól tükrözi a dizájnfilozófia letisztultságát: a stabil állvány és a matt felület egyszerűséget tükröz, amely tökéletesen funkcionális és esztétikailag is tetszetős, ezáltal vonzóbbá teszi a monitort. A belső felépítés sokat örökölt az AORUS megoldásaiból, ezért nem is meglepő, hogy a GIGABYTE gaming sorozat olyan taktikai szolgáltatásokat kínál, mint például a Black Equalizer, az Aim Stabilizer és a GameAssist, lehetővé téve a játékosoknak, hogy a GIGABYTE exkluzív megoldásaival tovább javítsák saját teljesítményüket. Sőt, az OSD Sidekick szoftver használatával a felhasználóknak a legegyszerűbb és leghatékonyabb módjuk lesz a monitor beállításainak módosításához. Az új GIGABYTE automatikus frissítés funkcióval többé nem lehetetlen a monitor szoftverének frissítése sem: mindössze egyetlen kattintás és a máris aktiválódnak a GIGABYTE mérnökei által időközben kifejlesztett, legújabb szolgáltatások, fejlesztések, finomhangolások a monitoron is.


Flat Display – G27F and G27Q

A GIGABYTE G27F és G27Q egyaránt 27 hüvelykes IPS-monitorok kiváló, részletes színhűséggel és FHD (1920 x 1080), illetve QHD (2560 x 1440) felbontással. Ez tökéletes választás játékhoz, munkához, otthoni irodába és kikapcsolódáshoz is. Az IPS-panel előnye a kiváló színhűség, emellett az AMD FreeSync Premium technológia sem hiányzik a folyamatos, akadozásoktól mentes játékélményért akár 165 Hz-es frissítés és 1 ms (MPRT) válaszidő mellett. Mindkét monitornál engedélyezheted a G-sync Compatible üzemmódot, hogy a gyors mozgások során se essen szét a kép. Mindkét modell sztereó hangzást is kínál, emellett a G27Q VESA DisplayHDR hitelesítést is kapott, amely garantálja a HDR funkciót és a csodálatos képminőséget.

Ívelt kijelzők – G27FC, G27QC és G32QC

Az összes GIGABYTE ívelt játékmonitor natív 1500R íveltséggel rendelkezik, hogy jobban beleélhesd magadat a játékba. 27 és 32 hüvelyk közötti képernyőméretet választhatsz többféle modellből, amelyek akár 165 Hz-es frissítést, 1 ms válaszidőt (MPRT) is kínálnak. Ez a technológiai fejlettség ideális versenyjátékokhoz és számos egyéb feladatra is. A G32QC a GIGABYTE első kísérlete a nagyobb képátlós monitorok világában. A modell QHD felbontással és VESA DisplayHDR tanúsítvánnyal rendelkezik az élénk megjelenítésért, az AMD FreeSync Premium Pro pedig lehetőséget teremt a HDR-játékra és az alacsony képkockaismétlést kompenzáló technológiára. A G27FC és a G27QC FHD és QHD felbontásúak, és mindkettő AMD FreeSync Premium tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja a tökéletes, széteséstől mentes képminőséget gyors játékok alatt is. A G-sync Compatible technológia ezen a három monitoron is aktiválható a zökkenőmentes játékélmény érdekében. Nem hiányzik a sztereó hangzás sem, a G27QC pedig támogatja a HDR-tartalmat is.

Az első öt monitor 2020 második negyedévében jelenik meg a piacokon. A GIGABYTE kivételes teljesítményre képes, dizájnos, innovatív funkciókkal felszerelt, egyedi monitorokkal van jelen a versenyben és tovább folytatja ez irányú fejlesztéseit a jövőben is.
GIGABYTE Gaming sorozatú monitorok:

ModellekGIGABYTEG27FGIGABYTEG27QGIGABYTEG27FCGIGABYTEG27QCGIGABYTEG32QC
Ívelt/LaposLaposLaposÍvelt, 1500RÍvelt, 1500RÍvelt, 1500R
Felbontás1920 x 1080 (FHD)2560 x 1440
(QHD)
1920 x 1080 (FHD)2560 x 1440
(QHD)
2560 x 1440
(QHD)
Frissítés144Hz144Hz /OC to 165Hz165Hz165Hz165Hz
Színtér92% DCI-P3 / 117% sRGB92% DCI-P3 / 120% sRGB90% DCI-P3 / 120% sRGB92% DCI-P3 / 120% sRGB94% DCI-P3 /124% sRGB
Válaszidő1 ms (MPRT)1 ms (MPRT)1 ms (MPRT)1 ms (MPRT)1 ms (MPRT)
HDRN/AHDR ReadyN/AHDR ReadyVESA DisplayHDR 400
V-SyncFreeSync PremiumFreeSync PremiumFreeSync PremiumFreeSync PremiumFreeSync Premium Pro
Sztereo Hangszórók2W x 22W x 22W x 22W x 2N/A
Auto-UpdateTámogatottTámogatottTámogatottTámogatottTámogatott

* Minden, fent felsorolt monitornál engedélyezhető a G-sync Compatible üzemmód.

Vélemény, hozzászólás?