A GIGABYTE B550 VISION D átveszi a vezetést a Thunderbolt™ 3 hitelesítésének köszönhetően

A prémium dizájn és alapanyagok garantálják a csúcsteljesítményt és kiváló adatátviteli tempót AMD platformon az alkotók számára27/08/2020

Tajpej, Tajvan, 2020. augusztus 26. – A GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., az alaplapok, grafikus kártyák és hardveres megoldások egyik vezető gyártója, ma bejelentette a B550 VISION D terméket, amelyet kizárólag modern technológiákat felhasználva terveztek a tartalomkészítők számára. Ez lett az első és egyetlen AMD B550-es alaplap, amely hivatalosan is megkapta a teljes Thunderbolt ™ 3 technológia támogatását. A B550 VISION D 40 Gb/s átviteli sebességet biztosít a tartalomkészítők számára, és kompatibilis mind a PC, mind a MAC platformokkal, ami korlátok nélküli adatmentést tesz lehetővé többféle platformon is. A villámgyors hálózati modul és az adatbiztonság támogatása szintén egyértelmű a B550 VISION D alaplapnál, amely egyértelmű választása ezáltal a tartalomkészítőknek és multimédiás stúdióknak.

“Az elmúlt években azt tapasztaltuk, hogy egyre szaporodott a kizárólag tartalomkészítőknek tervezett PC-termékek száma, sőt, a gaming hardverek mellett egyre nagyobb szeletet hasítanak ki ezek a komponensek a piacból. Rájöttünk, hogy a legfontosabb tényező az alkotók számára szükséges funkciók integrálása a termékekbe.” – mondta Jackson Hsu, a GIGABYTE termékfejlesztési részlegének igazgatója. “A GIGABYTE évek óta tervez és gyárt alkotóknak szánt alaplapokat az előző DESIGNARE sorozattól kezdve a VISION D sorozat legújabb termékcsaládjáig. Bevezetjük itt a Thunderbolt™ funkciót is, amely nagyon fontos kiegészítés a tartalomkészítők számára. A többmagos, optimalizált teljesítmény és a csúcs átviteli sebesség mind jellemzik a B550 VISION D alaplapot, amely ezáltal teljesítette az Intel® Thunderbolt ™ 3 tanúsítványok által előírt, szigorú teszteket. Ez kiválóan mutatja, milyen fejlettek és modernek a GIGABYTE technológiái és fejlesztései, amelyből a felhasználók profitálnak a legtöbbet.”

Annak érdekében, hogy a tartalomkészítők a legjobb Thunderbolt™ 3 élményt tapasztalják meg, már a GIGABYTE B550 VISION D alaplap tervezésének első fázisában integráltuk a Titan Ridge Thunderbolt™3 IC-t, amely ezáltal jelentősen eltér a konkurensek későbbi implementálási megoldásaitól. A prémium komponensek és exkluzív dizájn segítségével a B550 VISION D kiemelkedik a mezőnyből, hiszen a B550-es alaplapok közül elsőként teljesítette a Thunderbolt™3 előírásait és így elsőként kínál tökéletesen integrált Thunderbolt™ 3 technológiát a tartalomkészítőknek.

A B550 VISION D két darab USB Type-C™ interfészt kínál 40Gb/s adatátviteli sebességgel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy minden adatukat pillanatok alatt elérjék és ne kelljen amiatt aggódni, hogy a nagyméretű fájlok elérése sok időt fog igénybe venni. Miután ez a megoldás kompatibilis a PC-s és Mac-es szabvánnyal is, többé nem okoz gondot a gyors megosztás, adatelérés. A Daisy Chain lánckapcsolatos technológiának hála a B550 Vision D egyetlen portjára is akár 6 eszköz kapcsolható, mint például Thunderbolt™ 3 adattároló, kijelzők stb. Ez kiváló rugalmasságot nyújt és kényelmes is egyben. A grafikus tervezők rajztáblát, digitalizálót is ráköthetnek, vagy akár a nagykijelzőn is megmutathatják munkáikat, hogy még gördülékenyebben menjen a munka.

A szigorú Thunderbolt™ 3 megfelelőség és interfész mellett a GIGABYTE B550 VISION D szuper hardveres dizájnt és alapanyagokat is kapott, beleértve a profi feszültségszabályzó áramkört, az optimalizált hűtést, a dupla Intel® gigabites Ethernetet és a Wi-Fi 6 zsinórnélküli netelérést, amelyek nagy sebességet és adatbiztonságot garantálnak. A B550 VISION D továbbá kezeli az ECC memóriamodulokat az azonnali hibajavítás érdekében. Emellett egy Quadro grafikus kártyával párosítva a B550 VISION D sokkal stabilabb minőséget és megbízható működést garantál, amely a tökéletes megoldás tartalomkészítők számára. Azon alkotók, akik éheznek a pontos, versenyképes, minden eddiginél gyorsabb PC-re és adatátvitelre, válasszák a GIGABYTE B550 VISION D alaplapot.

Vélemény, hozzászólás?