A Razer Chroma RGB a világ legnagyobb világítási ökoszisztémája gamer eszközökhöz, több mint 500 eszközt, 150 natív módon integrált játékot és világszerte több mint 15 millió felhasználót támogat. Az ASRock integrációval több ezer címezhető RGB (ARGB) alkatrész lehet univerzálisan kompatibilis, közvetlenül az ökoszisztéma által. 

„Izgalommal vártuk az ASRock Taichi Razer Edition bemutatását. A Razer hozzáértése a játékosok vallási tárgyai közé emeli,” mondta Chris Lee, az ASRock alaplapok üzletágának vezérigazgatója. „A Razer nagyon is jó tudja, mely elemeket keresik a játékosok, és mindennek tökéletesen tudja a helyét!”

„Nagyon izgalmas az ASRockkal közös munka, hogy a Razer Chroma RGB natív módon támogasson több ezer eszközt,” mondta Kushal Tandon, a Razer szoftveres részlegének marketing igazgatója. „Az ASRock Taichi Razer Edition alaplapok a Chroma RGB valódi vezérlőközpontjává válnak.” 

„Nagy öröm számunkra, hogy az ASRock és a Razer az AMD X570 és B550 chipkészletek használata mellett döntött a bevezető Taichi Razer Edition széria esetén,” mondta Chris Kilburn, az AMD ügyfélkomponensek üzletágának elnök vezérigazgatója.  „Az AMD 500 sorozatú chipkészleteivel, és az újonnan megjelent Ryzen™ 5000 sorozatú asztali processzoraival az AMD a tökéletes játékélményre koncentrált. Az ASRock és a Razer ugyanezt tették, megalkották a teljesítmény és a stílus ideális elegyét.”

A Taichi Razer Edition két chipkészlettel lesz kapható: AMD X570 és B550. Mindkét változat RGB-elemei a Razer Synapse 3 alkalmazáson keresztül vezérelhetők A PCI Express 4.0 mellett 2 további funkció is a játékosok vágyait szolgálja: nagy teljesítmény és megbízható csatlakozás. Mindkét alaplap támogatja az AMD Ryzen™ 5000 sorozatú asztali processzorokat, és a 16 fázisú tápellátással és a Dr. MOS technológiával, a tökéletesen egyenletes tápellátással és az optimalizált hőelvezetéssel gyárilag készenáll a CPU-k órajelnövelési lehetőségeik kiaknázására. Ezenfelül a Killer Ethernet E3100 és a Killer Wi-Fi 6 AX1650 is kifejezetten a versenyszerű játékra és a teljesítményéhes felhasználókra lett szabva, amelyek a valós idejű csomagokat más csomagok elé helyezve garantálják a zavartalan online élményt.

A Killer DoubleShot Pro masszív adatátvitelét és verhetetlen online teljesítményét kapja minden rendszer, amely rendelkezik a Killer Wireless és Killer Ethernet termékekkel. A DoubleShot Pro segítségével számítógépe egyszerre használhatja a WIFI-t és az Ethernet hálózatot. Automatikusan a leggyorsabb hálózati kapcsolatot (Ethernet vagy vezeték nélküli) használja a PC minden magas prioritású forgalma, és minden egyéb forgalmat a másik interfészen keresztül bonyolít.  Ez biztosítja, hogy a legmagasabb prioritású forgalom mindig a gyorsabb és megbízhatóbb csatornán folyjon, és a játékosok élvezhessék a lehető legalacsonyabb késleltetésű hálózati forgalmat.

További termékinformációkkal kapcsolatban látogassa meg oldalunkat: 
https://www.asrock.com/mb/AMD/X570 Taichi Razer Edition/
https://www.asrock.com/mb/AMD/B550 Taichi Razer Edition/

Vélemény, hozzászólás?