Az ASRock, a világ vezető alaplapgyártója, büszkén jelenti be az OC Formula alaplapcsalád visszatérését az órajelnövelő szakember által a 11. generációs Intel® processzorokhoz tervezett Z590 OC Formulával. 

Az ASRock a korábbi OC Formula alaplapjaival évekig etalonnak számított az órajelnövelés terén, és mérnökei tanultak Nick Shih órajelnövelő szakembertől, szorgalmasan tanulmányozva, mire van szükség a világrekordok megdöntéséhez és a legjobb teljesítményhez. 

„Amint az Intel® bemutatta a 11. generációs Intel® Core™ processzorokat meghajtó Z590 chipkészletet, az ASRock a Z590 OC Formulával ismét partnerré vált az órajelnövelés világának meghódítására,” mondta Chris Lee, az ASRock alaplap üzletágának vezérigazgatója.

Az ASRock vezető szerepe az órajelnövelés terén

Az órajelnöveléssel foglalkozó szakemberek követeléseinek eleget téve az ASRock Z590 OC Formula tömve van az órajelnövelést támogató megoldásokkal, mint az SMD DIMM-foglalatok, a 12 rétegű, kiszolgálói szintű alacsony veszteségű nyomtatott áramkör, valamint a 16 fázisú 90 A-es SPS tápellátás.   

Z590 OC Formula

Az ASRock SMD DIMM-foglalatai segítenek csökkenteni a jelveszteséget, és javítani a RAM teljesítményét nagy órajelen, hogy maximalizálhassa memóriái órajelnövelési potenciáját. A 12 rétegű kiszolgálói szintű áramköri lap megakadályozza az áramkör elhajlását, javítja a jelminőséget, nagyobb teljesítményű, valamint stabilabb rendszert biztosít. Az SPS technológia az egyes tápfázisok áramerősségének és hőmérsékletének felügyeletére lett optimalizálva, ami azt jelenti, hogy a CPU egyenletes tápellátást kap, melynek eredményeként még jobban kihasználhatók az órajelnövelési lehetőségei. 

A Z590 OC Formula egyedi aláfúrt áramköri lapjáról eltávolították a felesleges csonkokat a több rétegű nyomtatott áramkörből. Ennek előnye a memória extrém módon növelhető órajele, hiszen a jel kevesebb csillapítási veszteséggel halad át a rétegek között, és könnyebben illeszthetők az ellenállások is.

Annak érdekében, hogy az órajelnövelők könnyedén hozzáférnek a legfontosabb teljesítményadatokhoz, az alaplap OLED kijelzőt is kapott. Az alaplap OC gombbal is rendelkezik, amellyel egyszerűen vezérelhetők az órajelnövelési funkciók. 

Gyors órajelnövelés, kemény játék: a Z590 OC Formula ipari sztenderdet teremtő felszereltségű

A világ legjobb órajelnövelési funkcióin túl a Z590 OC Formula olyan piacvezető felszereltséget is kapott, amelyre minden órajelnövelő szakembernek és gémernek szüksége van.

Z590 OC Formula

A WiFi 6E technológia átlép a vadonatúj 6 GHz-es tartományba, ami még jobb WiFi-kapcsolatot és még gyorsabb internetelérést biztosít. Az integrált nagy teljesítményű 2,5 Gb/s LAN hatalmas sávszélességet kínál például NAS eszközök számára, vagy lehetővé teszi, hogy a játékosok a legtöbb killt gyűjtsék be minimális késleltetéssel. Az alaplapon 2×2. gen. USB 3.2 tömbök is találhatók, amelyen keresztül a lehető legkényelmesebb a szupergyors 20 Gb/s adatátviteli sebességet igénylő USB-tárolóeszközök csatlakoztatás. 

A PCIe 4.0, a legújabb kapcsolati szabvány, megduplázza a PCIe 3.0 sávszélességét, és az alaplap szériafelszereltségének része, hogy SSD-i és GPU-i a lehető legjobb teljesítményt nyújthassák. A piacon elérhető legteltebb hangélményhez a Z590 OC Formula gyárilag ESS 9218 DAC Wima audiokondenzátorokkal érkezik, amely torzításmentesen nyújt valódi HIFI-hangzást és kristálytiszta hangminőséget, a 112 dB-es THD+N még az akár 600 ohmos fejhallgatókat is támogatja. 

Határokat döntögető teljesítmény

Z590 OC Formula
Nick Shih megnöveli az Intel® 11. generációs asztali processzorának órajelét az ASRock Z590 OC Formulával

A funkciókban és szolgáltatásokban gazdag Z590 OC Formula alaplappal megdöntheti az órajelnövelés világrekordját, melyben segítségére lesznek Nick Shih titkos órajelnövelő profiljai és még sok egyéb. Új rekordokat állíthat fel, a PCIe 4.0-ás csatolóval és csúcskategóriás GPU-kkal határokat döntögethet a piac legnépszerűbb játékaiban, élvezheti a kristálytiszta hangminőséget az ESS 9218 DAC Wima audiokondenzátoraival, az ultragyors perifériákat pedig 2×2. gen. USB 3.2 és 2,5 Gb/s LAN kapcsolat várja.

További termékinformációkkal kapcsolatban látogassa meg oldalunkat:
https://www.asrock.com/mb/Intel/Z590 OC Formula/

Vélemény, hozzászólás?