Az ASRock bemutatja a Radeon RX 5500 Challenge ITX 8G grafikus kártyákat

TAJPEJ, Tajvan, 2020. április 16. – Az ASRock, a világ vezető alaplap-, grafikuskártya- és kis alaktényezőjű PC-gyártója bemutatja a Challenger sorozatot – a Radeon 5500 XT Challenger ITX 8G grafikus kártyát. A grafikus kártya az AMD fejlett 7 nm-es RDNA architektúrájára épül, az új számítási egységei hihetetlen teljesítményre képesek. A kártya a még jobb vizuális hatásokra, például a volumetrikus megvilágításra, elmosásra, térérzetre és többszintű gyorsítótárazásra lett optimalizálva, hogy még alacsonyabb késleltetést és rendkívül jó reakcióidejű játékélményt nyújtson. 

A Radeon RX 5500 XT Challenger ITX 8G grafikus kártya új szintre emeli az 1080p-s játékélményt, rendkívül jó reakcióidővel, kiváló minőségben, akár 60 FPS sebességgel reprodukálva az AAA játékokat, és akár 90 FPS-sel az e-sport játékokat. A Radeon RX 5500 XT Challenger ITX 8G 8 GB a maximális játékteljesítmény, a kimagaslóan hatékony energiafelhasználás és a páratlan érték érdekében nagy sebességű GDDR6 memóriával és PCI Express® 4.0 támogatással készült. Az RDNA architektúrára épülő Radeon RX 5500 XT Challenger ITX 8G grafikus kártya 1607/1717/1845 MHz alap/játék/turbó GPU-órajelre képes. Ezen felül a Radeon™ Image Sharpening, FidelityFX, Radeon Anti-Lag és Radeon FreeSync technológiák maximális teljesítményt és még jobb játékélményt kínálnak. 

A Radeon RX 5500 XT Challenger ITX 8G grafikus kártyát speciálisan 17,8 cm hosszúra terveztük, amely elfér a kis alaktényezőjű és Mini-ITX házakban. A hosszú élettartamú 10 cm-es ventilátor, valamint a 2 réz hőelvezető cső javítja a hőleadást. A felhasználóknak zökkenőmentes játékélményben lehet részük egy kis rendszer nagy teljesítményű GPU-jával.

További információkért látogasson el ide: 
https://www.asrock.com/Graphics-Card/AMD/Radeon RX 5500 XT Challenger ITX 8G/index.asp

Vélemény, hozzászólás?