A legjobb megoldások keresése érdekében

Keresett már hetekig a legjobb megoldást? Bizonyára többször is. Őszinte legyek, nem csak a paraméterekről, hanem a garanciáról, a minőségről és az ár-érték arányról is. Senki sem szeret túlfizetni. A legrosszabb az, ha vásárol, és kiderül, hogy az árut azonnal utána olcsóbban szerezhetik be, vagy valami jobbat meg lehet vásárolni ugyanazon pénzért. Az ügyfelek igényeinek való megfelelés érdekében egy olyan tápegység-egységet alakítottunk ki, amely nagyon jó teljesítményt nyújt, amelyet független tanúsítványok igazolnak és nagyon megfizethető áron biztosítják.

Ultimate – a legjobb megoldás

Az Ultimate sorozat összes tápegysége 80 PLUS tanúsítvánnyal rendelkezik. Mit jelent a gyakorlatban? A 80+ szabvány csak a gazdaságos és környezetbarát tápegységekre adható ki. Ezért biztosak vagyunk abban, hogy az áramellátáshoz nyújtott energia legalább 80% -a átkerül a készülékre. Ez nagy pénzmegtakarítást jelent a pénztárcáink számára. Képzeljen el egy olyan normál tápegységet, amely nem felel meg a 80+ szabványnak. Ebben az esetben alacsonyabb hatékonyságú tápegység, amely pl. A készülék 500 watt energiát fog több energiát fogyasztani a konnektorból, és ez befolyásolja a villamosenergia-számlákat.

Több vagy erősebb grafikus kártya csatlakoztatását tervezi, és aggódnia kell a csatlakozók miatt? Nem kell. Az Ultimate sorozat tápegységeinek elegendő PCI-E 6 + 2 tűs csatlakozója van. Ha további merevlemezeket vagy más eszközöket kell felszerelnie, akkor a típustól függően akár 4-8 SATA és 2-4 Molex csatlakozót is csatlakoztathat.

Nincs kompromisszum, mivel a kábelek hossza lehetővé teszi az egészet. Különösen az ilyen kiterjesztések mellett úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítja az összes kábelt, hogy elérjék a tok legtávolabbi sarkait.

Biztonság

Ha érdekli a biztonság, akkor az összes Ultimate sorozatú tápegység a legújabb megoldásokat használja ezen a területen. Az OVP, OCP, OPP, OTP, SCP, UVP az általunk használt biztonsági elemek. De ez még nem minden, mert az Active PFC szűrő megvédi és megakadályozza a számítógép alkatrészeit a károsodásoktól. Ezen felül stabilizálják az áramellátás működését, úgy, hogy nem kívánt beavatkozás nélkül működjön. Ezen felül biztos lehet abban, hogy az Ultimate tápegységek megbízhatóak, amelyek meghosszabbított 36 hónapos garanciával rendelkeznek.

Hűtés

Tudjuk, hogy a hűtés fontos, ezért az Ultimate sorozat egy nagy, mégis csendes ventilátorral van felszerelve, amelynek átmérője 12–14 cm. A PSU terhelésétől függően aktív (automatikus) sebességszabályozóval rendelkezik. Ezenkívül egy sor hatékony hűtőbordája hatékonyabbá teszi a hűtést, ugyanakkor nem növeli a zajt.

Vélemény, hozzászólás?