Taipei, Tajvan, 2021. március 30. – A prémium gaming hardverek egyik vezető gyártója, a GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd. ma bejelentette a GeForce RTX 30-as sorozatokhoz tartozó legújabb VBIOS-t a Resizable BAR funkció engedélyezéséhez. A GIGABYTE GeForce RTX 30-as sorozatú grafikus kártyák az összes kulcsfontosságú komponensre kiterjedő, hatékony hűtést kaptak, ami segíti a stabil tuningot és a hosszabb élettartam elérését. A Resizable BAR funkció engedélyezéséhez a frissített VBIOS-szal és a legújabb illesztőprogrammal együtt a CPU közvetlenül hozzáférhet a grafikus kártya teljes memóriájához, lerövidítve az adatokhoz való hozzáférés idejét, ezzel pedig nagymértékben javítva a játékok általános teljesítményét, és jobb játékélményt nyújtva a gamerek számára.

A windowsos PC-kben a processzorok egyszerre csak a grafikus memória (VRAM) töredékéhez férhetnek hozzá, korlátozva ezzel a rendszer teljesítményét. A Resizable BAR funkcióval ez az adatcsatorna kibővül a GPU memória teljes potenciáljának kihasználása érdekében. A PCI Express® teljes sávszélességének felhasználásával elérhető a szűk keresztmetszet megszüntetése és a teljesítmény növelése. További információért látogass el ide:

NVIDIA Resizable BAR weboldal

A Resizable BAR funkció engedélyezésének érdekében a GIGABYTE GeForce RTX 30-as sorozatú grafikus kártyák frissíthetők, így elérhető a jobb játékteljesítmény. Az AORUS grafikus kártyák számos olyan innovatív kialakítást ötvöznek, mint például a MAX-Covered Hűtés, az LCD monitor, az RGB Fusion 2.0 világításvezérlés, az űrtechnológiában használatos NYÁK-lap-bevonat, a Dual BIOS csendes Csendes üzemmódja és az ULTRA DURABLE tanúsítvánnyal rendelkező alkatrészek. Ez azon felhasználóknak ajánlható, akik az elérhető legjobb teljesítményre és színes RGB-világításra egyaránt vágynak. A GAMING OC grafikus kártyák a WINDFORCE 3X hűtőrendszerrel tartják kordában a hőtermelést, amelynek része a Screen Cooling, a nanografit csapágy-kenőanyag, az RGB Fusion 2.0, a Dual BIOS csendes üzemmóddal és az ULTRA DURABLE tanúsítvánnyal rendelkező alkatrészek. Ez a legjobb választás a kiváló teljesítményt kereső játékosok számára.

A GIGABYTE GeForce RTX 30-as sorozatú grafikus kártyák kiváló 3D-tervezési és játékteljesítménnyel rendelkeznek. A VBIOS és az Illesztőprogram frissítését követően a Resizable BAR funkció aktiválása élvezetesebb játékélményt hoz a játékosok számára.

Vélemény, hozzászólás?