A várva várt “Outriders” megjelenésekor gamerek milliói vásárolták meg a játékot, hogy első kézből tapasztalják meg az új hibrid FPS-RPG műfajt, és náluk még sokkal többen szeretnék ezt minél előbb megtenni. Hogy kompenzáljuk a játékosokat, amiért mérhetetlen közösségi támogatásukkal segítik az AORUS márkát, a GIGABYTE összefogott a SQUARE ENIX-szel. Mostantól a készlet erejéig a kiválasztott AORUS gaming monitort vagy alaplapot vásárló ügyfelek megkapják tőlünk az Outriders egy ingyenes példányát. A termék gyors és egyszerű regisztrációját követően a játékosok beválthatják kuponjukat és az AORUS segítségével máris belemerülhetnek napjaink egyik legnépszerűbb játékába teljesen ingyen, miközben gamer PC-jük is szintet lépett az új hardvernek köszönhetően.

Az optimális játékélmény érdekében a GIGABYTE AORUS hosszú ideje biztosítja a játékosok számára a legmagasabb minőségű hardverkomponenseket. Az AORUS alaplapok kiváló áramellátásának és hűtésének köszönhetően az AORUS képes kiaknázni az új generációs processzorok teljes potenciálját, lehetővé téve a játékosok számára, hogy a legmagasabb beállítások mellett is szuper képkockaismétlési sebességet érjenek el. A PCIe 4.0 támogatásnak köszönhetően a gamereknek még nagyobb élményben lehet részük a nagy sávszélesség és a továbbfejlesztett CPU-teljesítmény révén. Az új AORUS 4K Pro gaming monitorokkal a ma elérhető legjobb képminőségű, 4K-s, ultramagas felbontású kijelzőpaneleken csodálhatják a játékok látványát a gamerek. Az elérhető leggyorsabb képfrissítési frekvencia és legalacsonyabb válaszidő segítségével a játékosok nem maradnak le egyetlen rezdülésről sem, miközben magabiztosan veszik célba az ellenfelet.

Miközben felszerelkezel az Outridersben, hagyd, hogy az AORUS gondoskodjon a hardveredről. További információk az akció weboldalán olvashatók: www.aorus.com/redeem/outriders/

A GIGABYTE-ról

A GIGABYTE mérnöki, látnok és iparági vezető a technológiai világban. Hardveres szakértelmét, szabadalmaztatott innovációit és az iparág vezető szerepét felhasználva folyamatosan alkot, inspirál és továbblép. Az alaplapok, grafikus kártyák, monitorok, tárolóeszközök és PC-perifériák területén több mint 30 éves múltra tekint vissza, amely során rendszeresen díjnyertes, kiváló termékeket alkotott a GIGABYTE, amely emellett a HPC-közösség fontos pillére is egyben, mivel a vállalkozások számára szerver- és adatközpont-szakértelmet nyújt sikereik elérése érdekében. A fejlődő technológia élvonalában a GIGABYTE elkötelezett az intelligens megoldások kifejlesztése és megalkotása iránt, amelyek lehetővé teszik az előrelépést a digitális világban a kliensektől a felhőig. Mindez együttesen lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy digitalizálják az információt, elemezzék és átalakítsák azokat gazdaságilag értékes adatokká, és így előrébb vigyék az emberiség sorsát és új szintre emeljék életedet: „Upgrade Your Life”! További információk a https://www.gigabyte.com/ oldalon olvashatók.

Vélemény, hozzászólás?