A GIGABYTE Technology (TWSE: 2376), a nagy teljesítményű szerverek és munkaállomások egyik piacvezető gyártója ma bejelentett egy újonnan tervezett, ultrakompakt, alacsony fogyasztású PC-t a BRIX sorozathoz, amely a legújabb 10 nm-es Intel® Pentium® Silver és Celeron® processzorokra épül. Ennek összekapcsolása a 2933 MHz-es memória támogatásával 60%-os teljesítménynövekedést eredményez az előző generációhoz képest. A kompakt méretű új BRIX nagy teljesítményt kínál, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen IoT-alkalmazáshoz, legyen szó irodai, oktatási, otthoni, digitális hirdetőtáblák, orvosi ellátásban használt infopontok vagy KIOSK-ok használatáról. Érdemes megemlíteni, hogy az új BRIX kimagaslóan rugalmas tárolási megoldást kínál kettős tárolótámogatással (M.2 2280 + 2,5′ SSD/HDD) és testre szabható kimeneti lehetőségeket két 4K/60P kimenettel a különféle alkalmazásokhoz, bizonyítva, hogy csak a GIGABYTE BRIX képes áttörni a határokat és korlátlan lehetőségeket kínálni.

Új 10 nm-es Pentium Silver & Celeron Processzorok
A BRIX a legújabb Intel® Pentium® Silver & Celeron® processzorokra épül, amelyek elképesztő videokonferencia-képességeket, gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot, jobb általános alkalmazás- és grafikus teljesítményt, valamint hosszú akkumulátor-élettartamot kínálnak. A BRIX az Intel új, 10 nm-es processzorával páratlan egyensúlyt nyújt a teljesítmény, a hatékonyság, megbízhatóság és ár/érték tekintetében az oktatásban és a belépőszintű számítástechnika területén. A platform magában foglalja az ultragyors Wi-Fi-t, a 4K-s médiatámogatást, a következő generációs Intel UHD Graphics vezérlőt, valamint a biztonság javítását rendkívül barátságos áron.

4K-Felbontás Dupla Kijelzőn
A legújabb Intel® UHD grafikával továbbfejlesztve a GIGABYTE új, ultrakompakt BRIX PC-je optimalizált grafikai teljesítményt kínál a felhasználók számára, hogy 4K-ban minden eddiginél részletesebb képet tapasztalhassanak meg. Az új Intel UHD Graphics vezérlő támogatja a HDMI 2.0b és a Mini DP 1.4b kijelzőket, és egyszerre több monitort is képes meghajtani akár 3840 × 2160@60 Hz felbontással, kiváló számítási teljesítményt nyújtva több kijelzőn akár videólejátszáshoz, akár videószerkesztéshez, otthoni használathoz vagy kereskedelmi alkalmazásokhoz.

USB 3.0 Type-C Port és VESA Rögzítőkonzol Támogatás
Az új BRIX USB 3.0 Type-C™ csatlakozókkal rendelkezik, amelyek támogatják az 5 Gb/s átviteli sebességet, valamint átfordítható, szimmetrikus kialakításukkal integrálják a kényelmet és a praktikus funkciókat. A VESA konzollal együtt a GIGABYTE BRIX™ könnyen felszerelhető a monitor vagy a TV mögé, ami egyszerű és hatékony módja annak, hogy bármilyen VESA-kompatibilis kijelző vagy tévé teljes funkcionalitású számítógéppé vagy digitális jelzőegységgé alakuljon át.

Dupla Tárhely Támogatással
A BRIX új generációja nem csak a legújabb PCI-e/SATA-alapú M.2 SSD-ket támogatja (1×2280), hanem egy hagyományos 2,5”-os HDD/SSD-vel is bővíthető. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mindkét tárhelytípusból a legtöbbet hozza ki. Az M.2 SSD a gyorsabb indításhoz és alkalmazások betöltéséhez, a nagy kapacitású HDD pedig mindenféle, nagyméretű médiatartalomhoz, fájlokhoz és dokumentumokhoz használható, mindez korlátozások nélkül.

Tökéletesen Passzol Bármilyen Helyre
A GIGABYTE mérnökei tovább feszegették az asztali számítógép definícióját és egy ultrakompakt, alacsony fogyasztású, lenyűgöző teljesítményű, stílusos külsejű PC-t fejlesztettek ki. Ez ideális otthoni, iskolai vagy irodai alkalmazások széles körére. A BRIX puszta egyszerűséget és kényelmet nyújt. A teljes teljesítményspektrumot lefedő Intel® Core™ processzorok széles választékával a BRIX új mércét állít fel az asztali miniatürizálásban, amely tökéletessé teszi HTPC/multimédia központként, ultra-alacsony fogyasztású számítógépként a családnak, egy irodának, iskoláknak vagy bárki más számára.

GIGABYTE BRIX új modellek:
GB-BMPD-6005
GB-BMCE-5105
GB-BMCE-4500C (Ventilátor-mentes)

További részletekért látogass el a GIGABYTE alaplapok hivatalos oldalára: https://www.gigabyte.com/Mini-PcBarebone/BRIX
További információért és hírekért a GIGABYTE termékekről látogass el a hivatalos GIGABYTE weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?