A COVID-19 járvány és a kriptobányászati trend miatt a GIGABYTE újonnan piacra dobott, NVIDIA® GeForce RTX™ laptop GPU-kal szerelt modelljei 2021 első negyedévében exponenciális növekedést mutattak, sőt új eladási rekordot is megdöntöttek a havi profitot nézve, több évre visszamenőleg. A GIGABYTE most bemutatja a legújabb G-sorozatú modelleket, amelyek mind CPU, mind pedig GPU tekintetében frissültek a legújabb NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti és GeForce RTX 3050 GPU-kal, valamint az Intel 11. generációs H-sorozatú processzorokkal. A Z generáció gamerei számára oly fontos multitaskingra összpontosítva a G-sorozatú laptopokat nemcsak játékra terveztük, hanem a szórakozás és a munka területén is tökéletesen képesek megállni a helyüket.

GIGABYTE G5 és G7: A gamingen túl

A GIGABYTE bemutatja új termékeit, a 15 hüvelykes G5 és a 17 hüvelykes G7 gaming laptopokat, amelyek az NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Ti és az RTX™ 3050 grafikus chipekre épülnek. A díjnyertes NVIDIA Ampere architektúra soha nem látott hatékonyságot nyújt, ezáltal az RTX 30-as sorozatú GPU-t tartalmazó laptopok számos új képességet adnak a laptophoz, beleértve a ray tracing technológiát, a fejlett AI támogatását, amelyek együttesen valósághűbb fény- és árnyékhatásokat mutatnak be, lehetővé téve a játékosok számára, hogy könnyedén belemerüljenek olyan AAA-címekbe, mint a Cyberpunk 2077 vagy a Dying Light 2. Az RTX 30-as sorozatú notebook GPU-k a legújabb, 3. generációs Max-Q technológiával is rendelkeznek, amely optimális teljesítmény/fogyasztás mutatót garantál, minek hála a gép általános sebessége és a játékok alatti ereje látványosan megnő.

Ami a processzorokat illeti, először itt áll munkába a 11. generációs Intel® Core™ i7-11800H és az Intel® Core™ i5-11400H. Az i7-11800H 8-magos, 16-szálas és 45 W-os TDP konfigurációval rendelkezik, amely eltér az év elején bemutatott 4-magos, 8-szálas H35 processzortól, és megdöbbentően jól teljesít a többmagos CPU-kra optimalizált játékok alatt. Ezen túlmenően a távmunka és az online órák igényeinek kielégítése érdekében a nagy teljesítményű laptopok még elérhetőbbé váltak a Core i5-11400H bevezetésével. A 6-magos és 12-szálas Core i5 processzor elegendően erős ahhoz, hogy könnyedén kezelje a napi rutinfeladatokat.

A CPU és a GPU frissítésén túl a GIGABYTE vonzó specifikációkat kínál azon játékosoknak, akik még többre vágynak: 144 Hz-es frissítési frekvenciájú IPS-szintű gaming kijelző, hatékony WINDFORCE hűtési megoldás, számtalan port és nagy memóriakapacitás, amelynek köszönhetően a felhasználók bárhol, bármikor könnyedén létrehozhatnak többfeladatos környezeteket. Az adattárolóhelyek egy része még a nagy sebességű PCIe Gen4 SSD-ket is támogatja, így a nagy adatok írása és olvasása is egy pillanat csupán.

Az előrendelés a meghatározott csatornákon már most elérhető. További információk a hivatalos weboldalon érhetők el:
https://www.gigabyte.com/Laptop

Az Új G5-7 Gaming Laptopok Specifikációi

* A termék specifikációja és a termék megjelenése országonként és régiónként eltérhet. Javasoljuk, hogy tájékozódj a helyi márkakereskedőktől az országodban elérhető modellek tényleges jellemzőiről és megjelenésükről.
** A tényleges teljesítmény rendszerenként eltérő lehet.

Vélemény, hozzászólás?