Emeld új szintre a munkát és játékot egy nagyobb kijelzőn!

Az M-sorozat modelljeit úgy tervezték, hogy segítse a hatékony munkát, miközben rendkívül gyors játékmonitor és a szórakozásban is hű társa a felhasználóknak. A hátoldalon található egyedi KVM gomb lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan váltsanak a csatlakoztatott eszközök között. A sorozat USB Type-C portjain keresztül a kép, adat és tápellátás is letudható a mobileszközök irányába. Az eszközök (a DisplayPort alternatív módot támogatók) közvetlenül a monitorhoz történő csatlakoztatásával a felhasználók billentyűzettel és egérrel vezérelhetik ezeket az eszközöket, és ezzel párhuzamosan tölthetik is őket. Ezzel sokféle felhasználási igény kielégíthető és jelentősen növelhető a hatékonyság is.

A GIGABYTE M32Q egy 32 colos, QHD felbontású, SuperSpeed IPS-panellel szerelt LCD monitor, amely képes elérni az 1 ms-os GTG válaszidőt, miközben 165 Hz-es (OC módban 170 Hz-es) képfrissítésre képes, hogy fantasztikus képminőséget és tökéletesen folyamatos mozgást élvezhess. A színhűség is kiemelkedő, a 8 bit/színes képalkotással 94%-os DCI-P3 és 120%-os sRGB színtér-lefedettség érhető el, így garantált a kiemelkedő színpontosság. Ezenkívül a VESA tanúsítvánnyal rendelkező DisplayHDR400 a látványos képminőség biztosítása a végső játék- és filmnézési élmény érdekében.

A csúcskategóriás, prémium játékélményt garantáló panel mellett a GIGABYTE exkluzív taktikai jellemzői sem maradhatnak ki a felsorolásból. Az új Aim Stabilizer Sync lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csökkentsék az elmosódást, miközben a V-Sync aktív, így kristálytiszta képet kapsz az FPS-játékokban is. Kombináld ezeket a legújabb Eagle Eye funkcióval, amely képes beállítani a képernyő méretét és a zoom-arányokat, hogy új szintre emeld célzási képességedet! Egy másik, szintén új szolgáltatás a 6-tengelyes színvezérlés, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 6 színt (vörös, zöld, kék, cián, magenta és sárga) egyenként állítsanak be, hogy a monitoron a színskála pontosabban jelenjen meg, amely több felhasználási cél esetén is hatalmas előny. Ezenkívül a tökéletes vizuális-audio élmény érdekében az M32Q beépített sztereó hangszórókkal rendelkezik, amely minőségi hangélményt kínál a felhasználóknak!

Ami a szem egészségét illeti, sokan aggódnak, hogy a Covid-19 miatt átalakult életvitelben sokkal többet nézzük a kijelzőket otthoni munka és tanulás során is, márpedig a kék fénytől hosszú távon rossz hatással van a szemre és a látásra. A GIGABYTE elkötelezett a felhasználók egészsége iránt, ezért az M32Q gamermonitort a TÜV Rheinland és az Eyesafe® egyesület tanúsítványával látta el, ezzel garantálva csökkentett a kék fény kibocsájtást, miközben minden eddiginél élénkebb színeket biztosít.

További termékinformációkért kérjük, látogass el weboldalunkra!

M32Q Gaming Monitor:

https://www.gigabyte.com/Monitor/M32Q

Vélemény, hozzászólás?