A GIGABYTE TECHNOLOGY Co., a prémium gaming eszközök egyik vezető gyártója ma bejelentette a GIGABYTE WATERFORCE grafikus kártyát, az AORUS Radeon RX 6900 XT XTREME WATERFORCE WB 16G-t. Az AORUS WATERFORCE grafikus kártya ötvözi a legújabb prémium kategóriás Radeon™ RX 6900 XT GPU-t és az AORUS által szabadalmaztatott Szivárgásérzékelés technológiát. Ez a legjobb választás a csúcskategóriás vízhűtéses rendszerek számára.

Az AORUS Radeon™ RX 6900 XT XTREME WATERFORCE WB 16G a szabadalmaztatott Szivárgásérzékelés technológiával készült. A beépített szivárgásérzékelő áramkör lefedi az egész blokkot és a csatlakozásokat is, így a szivárgás első jeleit érzékelve azonnal villogással értesíti a felhasználót, hogy a tulajdonos rögtön gondoskodhasson a szivárgásról, és megakadályozhassa a rendszer további károsodását.

Az AORUS WATERFORCE WB ideális azok számára, akik nyílt hurkú folyadékhűtéses rendszereket szeretnének építeni. A GIGABYTE speciális hűtési megoldásánál optimális csatornatávolság van a mikrobordák, lamellák között a még hatékonyabb hőátadás érdekében a GPU-ból a vízáramlat felé. A süllyesztett kialakítású réz mikróbordák tovább rövidítik a GPU hővezetési útját, így a meleg gyorsabban átjuthat a vízáramlathoz.

A GIGABYTE gyárilag összeállított professzionális minőséget, RGB Fusion 2.0 világítást, fém hátlapi védőlemezt és ULTRA DURABLE hitelesített alkatrészeket kínál. Mindezen tulajdonságok teszik az AORUS WATERFORCE grafikus kártyákat a legjobb választássá.

Ha a felhasználó a léghűtéses grafikus kártyán lecseréli a hűtést egy harmadik féltől származó vízhűtéses készletre, fennáll a veszélye a grafikus kártya károsodásának, emellett pedig a garancia is elvész. A GIGABYTE által felszerelt vizesblokkot úgy tervezték és tesztelték, hogy nagy hatékonysággal elvezesse a grafikus kártya által termelt összes hőt. Egyedi kialakításának köszönhetően sokkal jobb hőelvezetési hatékonysággal rendelkezik, mint a harmadik féltől származó készletek.

Szeretnénk, ha megtapasztalnád a valaha volt legjobb szolgáltatást. Ezért a szokásos, 3-éves garancia mellett további 1 év védelmet nyújtunk új grafikus kártyádra, ezáltal 4 év garanciát élvezhetsz, mindössze a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrálnod kell kártyádat a weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?