A GIGABYTE Technology, az alaplapok, grafikus kártyák és hardveres megoldások egyik világszerte vezető gyártója, ma bejelentette az AORUS Gen4 7000s Prem. SSD legújabb verzióját, amely akár 7 GB/s olvasási sebességre képes, miközben optimalizált passzív hőelvezetést alkalmaz, amely tartós működés mellett is képes megakadályozni a sebesség lefojtását. Az SSD Tool Box alkalmazás révén a felhasználók teljes felügyeletet kapnak az SSD felett.

Az AORUS Gen4 7000s Prem. SSD a PCIe 4.0 NVMe M.2 interfészt alkalmazza, és a legújabb Phison E18 8-csatornás vezérlőre épül, amely a felhasználók számára a ma elérhető legjobb véletlenszerű hozzáférési sebességet biztosítja, valamint nagy sebességű 3D-TLC NAND Flash és SLC cache kialakítást használ, amely a PCIe 4.0 teljes sávszélességét képes kiaknázni. Az AORUS Gen4 7000s Prem. akár 7 GB/s olvasási sebességgel és 6,85 GB/s írási sebességgel kényezteti el extrém teljesítményre vágyó tartalomkészítőket, játékosokat és felhasználókat.

Az AORUS Gen4 7000s Prem. SSD a legjobb megoldás azon extrém felhasználóknak, akik a fejlett hűtést részesítik előnyben. Az M.2 Thermal Guard XTREME Nanokarbon bevonattal, a nagy vezetőképességű hőpadok felhasználásával, a magasság- és hőleadási felület optimalizálásával, valamint a továbbfejlesztett dupla hőcsövekkel együtt olyan fejlesztések, amelyek egyenletes hűtést és nagy teljesítményt garantálnak még a minimális légáramlású házakban is. Valós használat során az AORUS Gen4 7000s Prem. SSD rendkívüli, akár 7 GB/s-os olvasási sebességet képes fenntartani a tartós terhelés mellett is.

“A nagy sebességű SSD-k teljes sebességű működés közben rengeteg hőt termelnek, és általában a fojtást (throttling) biztonsági funkcióként alkalmazzák az adatvesztés, illetve a memóriachipek és a vezérlő meghibásodásának megelőzésére. A fojtás a stabilitás és a tartósság fenntartása érdekében aktiválódik, ám csökkenti a teljesítményt és az átviteli sebességet egyaránt.” – mondta Jackson Hsu, a GIGABYTE Channel Solutions termékfejlesztési részlegének igazgatója. Az AORUS Gen4 7000s Prem. SSD Ultra Durable dizájnt és prémium alapokat használ, ezáltal garantálható a kiemelkedő teljesítmény. Az extrém hűtési megoldás légáramlás nélkül is képes megakadályozni az SSD nagy sebességű működése során előforduló fojtást, ezáltal növelve a rendszer teljesítményét.”

AORUS Gen4 7000s Prem. SSD már kapható, és támogatja az összes alaplapot 2280-as NVMe M.2 interfész kialakítással. Az olvasási sebesség akár 7 GB/s is lehet, ám ennek eléréséhez erősen ajánlott AMD X570/B550 vagy Intel Z590/B560/Z490/H470 alaplap alkalmazása, amelyek támogatják a következő generációs Intel® Core™ processzorokat. A GIGABYTE K&F részlegének professzionális finomhangolásával, átfogó ellenőrzésével, szoftverfejlesztésével és az 5 éves garanciális szolgáltatással a GIGABYTE alaplapok nagyobb stabilitást és jobb teljesítményt kínálnak, ami mindenképpen a legjobb választás a felhasználók számára. További információkért kérjük, látogass el a GIGABYTE hivatalos weboldalára: https://www.gigabyte.com/Solid-State-Drive/AORUS-Gen4-7000s-Prem-SSD-2TB#kf

A GIGABYTE termékekkel kapcsolatos további információkért látogasson el a hivatalos GIGABYTE weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?