Az alaplapok és grafikus kártyák egyik vezető gyártója ma bemutatta két új, Intel Z590 platformra épített gaming rendszerét AORUS MODEL X és AORUS MODEL S neveken, amelyek minden porcikájukban a csúcsminőséget képviselik mind a komponensek, mind az alapanyagok és a rendkívüli teljesítmény tekintetében. A szigorú hitelesítésnek és a legmodernebb technológiáknak köszönhetően a GIGABYTE prémium teljesítményű számítógépeket készített optimalizált hűtéssel és zajszint-kezeléssel. A rendszer túlhajtás során is hűvös és csendes marad kiegyensúlyozva a nagy teljesítményt és az alacsony hőmérsékletet, hogy a rendszer fojtás nélkül is képes legyen 40 dB alatt tartósan üzemelni. Ezenkívül a teljes rendszer hároméves garanciája megnyugtató és átfogó szolgáltatás a felhasználók számára.

“A PC teljesítményének növelése során a többmagos, magas órajelű CPU és a bőséges adattárolási kapacitás elengedhetetlenül fontos a prémium PC platform esetében, valamint az, hogy miként lehet a legjobb komponenseket összepárosítani, ezáltal optimalizált teljesítményt és magas megbízhatóságot érve el. ” jelezte Eddie Lin, a GIGABYTE Channel Solutions alelnöke. “Az új AORUS rendszer kiválósága a GIGABYTE kutatási és fejlesztési csapatának többszörös ellenőrzésének és finomhangolásának az eredménye, így tökéletes párosításban kapják meg a felhasználók a hűvös, csendes és erőteljes számítógépet, amely optimalizált kompatibilitást, egyszerű bővíthetőséget és hároméves garanciát is kínál egyben.”

Az AROUS MODEL X és az AROUS MODEL S egyaránt Intel 11. generációs i9-11900K processzorra és NVIDIA RTX 3080 VGA kártyára épül, sőt, az AROUS MODEL X speciálisan az előválogatott processzorokat és a VGA kártyákat kapja. Az alapos, mindenre kiterjedő teszteknek hála a MODEL X DDR4-4400 MHz 8 GB*2 memóriával, a MODEL S pedig DDR4-4000 MHz 16 GB*2 RAM-kiépítéssel érkezik, hogy kompakt méretben is extrém teljesítményt élvezhessenek a felhasználók. Az 1 TB-os PCIe Gen4 M.2 SSD és 2 TB NVME M.2 SSD tárolók több mint elegendő tárolókapacitást biztosítanak.

AORUS MODEL X
A gaming rendszered extrém teljesítménnyel, maximális tuninggal fojtás és túlmelegedés nélkül

Az AORUS MODEL X egy 360-as folyadékhűtő rendszert, edzett üveggel borított házat és rendkívül hatékony hűtési technológiát alkalmaz, hogy 40 dB alatti zajszint (akár egy könyvtárban) mellett is száguldjanak a 3D-s játékok. A kiegészítő kábelek ügyesen elrejtve, könnyen hozzáférhető, de nem szem előtt lévő helyre kerültek, így az egyszerű bővíthetőség garantált, a plug-and-play SSD-bővítés pedig gondtalan tárhelybővítést biztosít kábelrendezés és csavarozás nélkül. A választható fém vagy átlátszó oldalpanel egyedi megjelenést kínál, az integrált VGA-tartó burkolata pedig szép és vonzó látványt nyújt.

AORUS MODEL S
Kicsi, de erős! A legcsendesebb minirendszer exkluzív hűtési technológiával

Az AORUS MODEL S exkluzív All-in-one hűtéssel büszkélkedhet, amely jelentősen javítja a hőelvezetést azáltal, hogy maximalizálja a házban található hőleadó felületek méretét. A rejtett légbeömlő nyílás optimális légáramlást garantál, miközben megmarad a stílusos külső. A CPU hőmérséklete normál szinten maradhat a AAA-játékok futtatása közben is, sőt, a zajszint sem emelkedik 36 dB fölé (a könyvtárnál halkabb), így garantált a gondtalan és stabil játékélmény. A 14 L-es rendszer, amely kiváló hűtési megoldást alkalmaz, úgy kínál prémium teljesítményt, hogy közben az egyik leghalkabb gaming rendszer a piacon, így az AORUS MODEL S a legjobb választás a mini rendszerek világában a játékosok számára.

Termékjellemzők:

Modell neveAORUS MODEL XAORUS MODEL S
PlatformZ590Z590
ProcesszorIntel Core i9-11900KIntel Core i9-11900K
RAMDDR4 16 GB @ 4400 MHz RGBDDR4 32 GB @ 4000 MHz
VGARTX 3080RTX 3080
Tápegység850 W750W
TÁROLÓ1M.2 2280 Gen4 1 TBM.2 2280 Gen4 1 TB
TÁROLÓ2M.2 2280 NVMe 2 TBM.2 2280 NVMe 2 TB

További információk a termékekről az alábbi weboldalakon olvashatók:
AORUS MODEL X: https://www.gigabyte.com/Desktop-PC/AORUS-MODEL-X-INTEL#kf
AORUS MODEL S: https://www.gigabyte.com/Desktop-PC/AORUS-MODEL-S-Intel#kf

Vélemény, hozzászólás?