Taipei, Tajvan, 2021. április 1 – A GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., a prémium gaming eszközök egyik vezető gyártója ma bejelentette az NVIDIA GeForce RTX™ 3080 GPU-ra épített GIGABYTE WATERFORCE – GeForce RTX™ 3080 GAMING OC WATERFORCE WB 10G grafikus kártyát. Akár csúcskategóriás, komplett vízhűtéses rendszereikhez keresnek ideális komponenst, akár élvezni szeretnék a vízhűtéses GPU és CPU előnyeit, a GIGABYTE GAMING OC WATERFORCE grafikus kártya a legjobb választás. A GIGABYTE könnyen beépíthető és garantáltan prémium minőségű vízhűtéses grafikus kártyákat kínál asztali számítógépekhez.

A CPU energiafogyasztásának folyamatos növekedésével a piacon lévő csúcskategóriás, vízhűtésre előkészített alaplapok egyre népszerűbbek. A könnyen beépíthető és garantáltan csúcsminőségű GIGABYTE GAMING OC WATERFORCE grafikus kártya tökéletesen megfelel a vízhűtéses rendszereknek, így már nem okoz akkora fejtörést akár a komplett, rendszerszintű vízhűtésre szavazni. Csupán egy kevéssel kell többet áldozni rá, mint a GAMING OC léghűtéses verziójára, és máris élvezheted a GPU- és a CPU-vízhűtés előnyeit. A GAMING OC WATERFORCE grafikus kártya csúcsminőségű, gyárilag tuningolt GPU-val van felszerelve. A komplex hűtési megoldás a grafikus kártya minden kulcsfontosságú elemét lefedi, így a GPU mellett a VRAM-ról és a MOSFET-ről is gondoskodik a stabil tuning és a hosszabb tartósság érdekében.

A GIGABYTE gyárilag garantált professzionális minőséget biztosít, emellett pedig RGB Fusion 2.0 világításvezérlést, fém hátlapi védőlemezt és ULTRA DURABLE komponenseket kínál. Mindezek a tulajdonságok teszik a GAMING OC WATERFORCE grafikus kártyákat a legjobb választássá. A Dual BIOS fizikai kapcsoló lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy igényeik szerint választhassanak az OC és a Normál mód között.

Ha a felhasználó a léghűtéses grafikus kártyán lecseréli a hűtést egy harmadik féltől származó vízhűtéses készletre, fennáll a veszélye a grafikus kártya károsodásának, emellett pedig a garancia is elvész. A GIGABYTE által felszerelt vizesblokkot úgy tervezték és tesztelték, hogy nagy hatékonysággal elvezesse a grafikus kártya által termelt összes hőt. Egyedi kialakításának köszönhetően sokkal jobb hőelvezetési hatékonysággal rendelkezik, mint a harmadik féltől származó készletek.

Szeretnénk, ha megtapasztalnád a valaha volt legjobb szolgáltatást. Ezért a szokásos, 3-éves garancia mellett további 1 év védelmet nyújtunk új grafikus kártyádra, ezáltal 4 év garanciát élvezhetsz, mindössze a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrálnod kell kártyádat a weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?